top of page


Aanbiedingen

 

Op deze pagina vind je Baderie Terneuzen's zeer aantrekkelijk geprijsd sanitair en accessoires. De aanbiedingen die wij hier laten zien zijn slechts een zeer kleine greep uit onze scherp geprijsde artikelen.Kwaliteit voor elk budget

 

Bij Baderie Terneuzen is voor elk budget kwalitatief hoogwaardig sanitair aan te schaffen. Wij hebben regelmatig showroom aanbiedingen beschikbaar, maar daarnaast kan je bij Baderie Terneuzen ook terecht voor zeer aantrekkelijk geprijsd af-fabriek of uit voorraad leverbaar sanitair, vloertegels, wandtegels, badkamermeubelen, wastafelkranen, badkranen, douchestangen, douchewanden, douchecabines, enz. Te veel om op te noemen.

Showroomartikelen maken plaats voor nieuwe collectie. Deze kunnen we aanbieden met zeer hoge korting! Daarnaast hebben we zeer regelmatig extra gunstig geprijsde artikelen in ons assortiment. De moeite waard om langs te komen in onze showroom en te profiteren van dit aantrekkelijke voordeel.

Geluk zit in elk detail...

Let op! De aanbiedingen op deze pagina zijn niet online te bestellen, maar alleen via onze showroom aan te bezichtigen en te koop. Tot snel bij Baderie Terneuzen.

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page