top of page


Aanpassing & Vervanging

 

Je huidige situatie kan vragen om aanpassing van je badkamer, toilet of douche. 

Ook voor die situaties kies je voor de kennis, vakmanschap en kwaliteit van Baderie Terneuzen. 

Voor elke ruimte, voor elk budget is Baderie Terneuzen de beste keus! Je ligbad vervangen voor een douche, een staand toilet vervangen voor een hangend toilet? Doe op deze pagina alvast inspiratie op. Ben je nieuwsgierig hoe we jouw wensen kunnen realiseren, maak dan een afspraak of kom langs. Je zal versteld staan van de keus en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. 


 

Laat je inspireren

 

Geluk zit in elk detail . . . 


Aanpassing & Vervanging

Na verloop van jaren kunnen je behoeften veranderen waardoor een aanpassing in de badkamer of toiletruimte gewenst is. Ook hierin kunnen wij je het beste van dienst zijn!

 

Je oude bad weghalen en hiervoor een ruime inloopdouche plaatsen of je bad vervangen voor een whirlpool om je eigen spa te creëren? Je staande toilet ombouwen naar en hangtoilet zonder dat er een drastische verbouwing voor nodig is? Je douchecabine vervangen, of je wastafel aanpassen naar een wastafel met meubel? Of het nu gaat om een complete of gedeeltelijke renovatie of dat u aanpassing wenst aan de huidige situatie van uw badkamer, douche of toilet, je kunt rekenen op Baderie Terneuzen! 

Wij houden van heldere afspraken. We nemen de tijd om alles uitgebreid met je te bespreken, een ontwerp te maken en je te adviseren bij jouw wensen. Wij zijn open en transparant en vertellen je eerlijk wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën. Hiermee kan je een weloverwogen besluit nemen. Je badkamer aanpassen of onderdelen vervangen doe je immers niet ieder jaar, juist daarom vinden wij het van belang dat je kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen. We denken altijd in mogelijkheden, nooit in beperkingen. Wij garanderen je het beste resultaat voor de aanpassingen aan jouw badkamer.

Kijk op onze sociale media-kanalen om een indruk te krijgen wat wij je kunnen bieden en

om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer, douche of toilet.  

Wij zien je graag in onze showroom om nog meer inspiratie op te doen. 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs en je zult het Baderie Comfort ervaren en versteld staan

van de mogelijkheden die wij kunnen bieden!


Mobiele badkamer

 

Regelmatig horen we van onze klanten dat ze al lange tijd nadenken over het aanpassen van de badkamer. Een reden om dit uit te stellen is vaak dat ze er tegenop zien om een paar weken zonder badkamer door te brengen. Dat is heel begrijpelijk, een badkamer is immers onmisbaar. Baderie Terneuzen heeft ook hier een oplossing voor! Wij doen er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze mobiele badkamer. 

De mobiele badkamer is complete verrijdbaar en kan voor je woning, op de oprit of in je tuin worden gezet. Hiermee kan je, zolang de werkzaamheden plaatsvinden, blijven douchen. De mobiele badkamer is ingericht met een douche, wastafel, toilet, verwarming en ventilatie. Je hoeft niet in badjas en met handdoek onder je arm naar buiten. De mobiele badkamer is ruim genoeg om je erin te kunnen omkleden, je shampoo, douchespulletjes en handdoeken op te bergen. 

Laat jij je badkamer door ons aanpassen en vervangen, dan rekenen wij extra gunstige tarieven.
Informeer vrijblijvend bij ons voor prijzen en beschikbaarheid.

Baderie blijft van begin tot eind de slimste vorm van genieten!

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page