top of page

 

Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij krijgen om prachtige badkamers, douches en toiletten te mogen plaatsen. Stuk voor stuk juweeltjes en volledig aangepast op de wensen van onze klanten. 

Voor elke ruimte, voor elk budget is een passend ontwerp mogelijk. Doe hier alvast inspiratie op! Ben je nieuwsgierig hoe jouw droom er thuis uit kan zien? Maak een afspraak en kom langs om jouw wensen met ons te bespreken. Je zal versteld staan van de keus en de mogelijkheden. 

 
Laat je inspireren

 

Geluk zit in elk detail. . . 


All-in Badkamers

Baderie Terneuzen is uniek! Wij zijn het enige bedrijf in Zeeuws Vlaanderen dat een totaalpakket biedt op het gebied van badkamers, douches en toiletten.

 

Voor iedere situatie geven wij persoonlijk en deskundig advies. Je kiest bij ons je sanitair, tegels, plafond en verlichting uit, we maken een hoogstaand 3D ontwerp en vervolgens komen onze eigen vakmensen alles installeren in de afgesproken periode.  Zodra de werkzaamheden volledig afgerond zijn, geven we bovendien nog 5 jaar garantie op de volledige installatie en materialen. Hiermee nemen we ook na de installatie de volledige verantwoordelijkheid om je onbezorgd te kunnen laten genieten van je nieuwe badkamer. 

Wij houden van heldere afspraken. We nemen de tijd om alles uitgebreid met je te bespreken, een ontwerp te maken en je te adviseren bij jouw wensen. Wij zijn open en transparant en vertellen je eerlijk wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën. Hiermee kan je een weloverwogen besluit nemen.

 

Een badkamer vernieuw je immers niet ieder jaar, juist daarom vinden wij het van belang dat je kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen. We denken altijd in mogelijkheden, nooit in beperkingen. Wij garanderen je het beste resultaat voor jouw nieuwe badkamer.

Kijk op onze sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram om nog meer ideeën te krijgen voor je eigen all-in badkamer. Het geeft je een zeer goede indruk van wat wij kunnen bieden.

 

Wij zien je graag in onze showroom zodat we je gericht kunnen informeren en we jouw wensen kunnen omzetten naar concrete ideeën. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en je zult al snel het Baderie Comfort ervaren. Je zal versteld staan van de mogelijkheden die wij kunnen bieden!


Mobiele badkamer

Regelmatig horen we van onze klanten dat ze al lange tijd nadenken over het vernieuwen van de badkamer. Een reden om dit uit te stellen is vaak dat ze er tegenop zien om een paar weken zonder badkamer door te brengen. Dat is heel begrijpelijk, een badkamer is immers onmisbaar. Baderie Terneuzen heeft ook hier een oplossing voor! Wij doen er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze mobiele badkamer. 

De mobiele badkamer is complete verrijdbaar en kan voor je woning, op de oprit of in je tuin worden gezet. Hiermee kan je, zolang de werkzaamheden plaatsvinden, blijven douchen. De mobiele badkamer is ingericht met een douche, wastafel, toilet, verwarming en ventilatie. Je hoeft niet in badjas en met handdoek onder je arm naar buiten. De mobiele badkamer is ruim genoeg om je erin te kunnen omkleden, je shampoo, douchespulletjes en handdoeken op te bergen. 

Laat jij je badkamer door ons renoveren, dan rekenen wij extra gunstige tarieven.
Informeer vrijblijvend bij ons voor prijzen en beschikbaarheid.

Baderie blijft van begin tot eind de slimste vorm van genieten!

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page