top of page


Bouw & Installatie

 

De levensduur van je cv-ketel is bij normaal gebruik, gemiddeld 12 jaar. De levensduur van je toestel komt ten goede wanneer installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur en vervolgens goed onderhouden wordt. Hiermee zorg je ervoor dat je toestel niet meer energie verbruikt dan nodig en nemen de kans op storingen aan je toestel af. Alle reden dus om te kiezen voor te kiezen voor de deskundigheid van Baderie Installatiebedrijf Dam. Onze installateurs laten je niet in de kou staan!

 

Overweeg een onderhoudsabonnement en profiteer van nog meer zekerheden.

 


Onderhoud

 

 Goed onderhoud betekent dat je het optimale uit je verwarmingstoestel (cv/combiketel) kan halen. Wist je dat een niet goed onderhouden cv-ketel voor gevaarlijke situaties kan zorgen? Er kan koolmonoxide vrijkomen waardoor levensgevaarlijke situaties ontstaan: een dodelijke vergiftiging. 

Met goed en regelmatig onderhoud verleng je de levensduur van je toestel. Je zorgt ervoor dat je verwarmingstoestel veilig werkt en goed is ingeregeld zodat deze zo energiezuinig mogelijk blijft functioneren.  Met regelmatig onderhoud, voorkom je dat onderdelen roesten en onnodig slijtage.

 

Laat jouw verwarmingstoestel veilig functioneren en beperk je de kans op storingen. Kies voor veiligheid in en om je woning! Neem een onderhoudsabonnement voor snelle service!


Onderhoudsabonnement

 

Wanneer je periodiek onderhoud laat uitvoeren aan je verwarmingstoestel of cv-ketel heb je minder kans op storingen en haal je het beste stookrendement uit je ketel..

 

Met een onderhoudsabonnement hoef je zelf niet bij te houden wanneer er onderhoud nodig is. Dat doen wij voor jou! We brengen je per e-mail op de hoogte als de tijd voor het onderhoud van je cv-(combi)ketel is aangebroken. De kosten voor het onderhoud worden pas achteraf aan je doorberekend. Onderdelen die vervangen moeten worden en niet onder garantie vallen vallen niet binnen het abonnementstarief.

Nieuwsgierig naar onze onderhoudsabonnementen?

Download deze PDF en vraag direct een abonnement aan. 

Met een onderhoudsabonnement bij Installatiebedrijf Dam, profiteer je van de volgende voordelen: 

  • Je hebt minder kans op storingen 

  • Je bespaart energie

  • De levensduur wordt verlengd

  • De veiligheid wordt gewaarborgd

  • Je wordt sneller geholpen

  • 24/7 bereikbaar voor storingen

  • Deskundige monteurs

  • Storingen pakken we dezelfde dag op


Service

 

Geen verwarming? In geval van een storing wil je graag snel geholpen worden. Heb je bij Installatiebedrijf Dam een onderhoudsabonnement, dan kan je ons 24/7 telefonisch bereiken. Onze servicemonteur komt zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. 

Installatiebedrijf Dam laat je niet in de kou zitten!

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page