top of page


Elektra & verlichting

 

Bij Installatiebedrijf Dam kan je terecht voor aanleg en het onderhoud van nieuwe en bestaande centrale verwarmings-, gas-, water- en rioleringsinstallaties.

Ons werk bestaat echter niet alleen uit het maken of aanpassen van volledige installaties, maar ook voor algemene installatie- en loodgieterswerk kan je bij ons terecht. Wij hebben een team van gekwalificeerde vakmensen voor je klaarstaan. 

Een lekkende kraan? Is reparatie mogelijk, dan voeren wij dit voor je uit. Lukt het niet (meer), dan hebben wij een ruim assortiment kranen in onze showroom om deze te kunnen vervangen. Je maakt een keus en desgewenst monteren wij je nieuwe keukenkraan, badkamerkraan, regendouche, enz.  


Loopt je toilet niet meer (goed) door of is de riolering verstopt? Wil je een radiator verplaatst hebben, of wil je je huidige radiator vervangen voor een nieuwe? Ook dat kunnen wij voor je in orde maken. Wil je waterleidingen aan laten passen bij een verbouwing, een buitenkraan installeren? Al deze veel voorkomende werkzaamheden kan je door onze installateurs uit laten voeren. 

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page