top of page


Verwarming & Ventilatie

Al tientallen jaren houdt Installatiebedrijf Dam zich dagelijks bezig met aanleg en onderhoud van nieuwe en bestaande centrale verwarmings-, gas-, water- en rioleringsinstallaties.

ATAG-selectdealer-InstallatiebedrijfDam.jpg

In Zeeuws Vlaanderen zijn wij als enige aangewezen als ATAG Select Dealer!  Daar zijn we trots op! Wij garanderen je de beste service voor je huidige of toekomstige ATAG verwarmingstoestel.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel, een warmtepomp, geiser of boiler? Je kunt bij ons terecht voor advies op maat en vakkundige montage. Wij onderzoeken welk toestel voor jouw situatie het meest geschikt is, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Als ATAG Select Dealer, kunnen wij je de beste prijs bieden, gecombineerd met de beste service na aankoop!

Je bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken voor jouw situatie. Wij komen graag bij je langs als je uitbreiding, vervanging of aanpassing van je verwarmingsinstallatie wenst. 

Wil je alvast een indruk krijgen welk type toestel voor jou geschikt zou kunnen zijn? Ga dan naar de ATAG-CV-kiezer. Je krijgt hier aan de hand van enkele vragen een suggestie voor een warmtetoestel.

 

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page