top of page


Sanitair & Tegels

 

Wist je dat Baderie Terneuzen het enige bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen is dat een totaalpakket biedt op het gebied van badkamers? Daarin zijn we uniek, en daar zijn we trots op! 

Je vindt bij ons een ruime keus aan sanitair, wandtegels en vloertegels. Je badkamer is echter niet compleet zonder plafond in de stijl van je badkamer en de juiste verlichting! Voor deskundig advies, ruime keus en je complete badkamer ga je naar Baderie Tereuzen!  

Op deze pagina een indruk wat wij je kunnen bieden. Baderie Terneuzen is er ook voor jou als je alleen een nieuwe radiator wenst, je plafond wilt laten vernieuwen, een nieuw badmeubel wenst, je douchecabine wilt laten vervangen, en nog veel veel meer!

 

​Loop ook zeker bij Baderie Terneuzen binnen als je de renovatie zelf uit gaat voeren. Ook voor 'los' sanitair en accessoires, wandtegels en vloertegels ben je bij Baderie Terneuzen aan het juiste adres. Kom langs en laat je informeren over de ontelbare mogelijkheden die wij bieden en laat je verbazen over onze scherpe prijs!

 


 

Laat je inspireren

 

Geluk zit in elk detail... 


Sanitair & Tegels
Plafonds & Verlichting

 

Baderie Terneuzen is uniek! Wij zijn het enige bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen dat een totaalpakket biedt op het gebied van badkamers. Voor iedere situatie geven wij persoonlijk en deskundig advies,. Je hebt een ruime keus en kiest bij ons jouw sanitair, tegels, plafond en verlichting uit. We maken een hoogstaand 3D ontwerp en vervolgens komen onze eigen vakmensen alles installeren in de afgesproken periode.

 

Heb je zelf twee rechterhanden of je eigen vakman beschikbaar? Ook dan loont het om voor jouw badkamer naar Baderie Terneuzen te komen. Wij bieden je niet alleen de ultieme beleving, het beste ontwerp en het best passende advies, maar wij bieden ook concurrerende prijzen wanneer je zelf voor montage zorgt. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de bestelde artikelen bij je thuis te laten bezorgen. We stemmen onderling af wanneer dat het beste uitkomt. 

Ook als je zelf voor montage zorgt, nemen we de tijd om alles uitgebreid met je te bespreken, een ontwerp te maken en je te adviseren bij je wensen. Wij zijn open en transparant en vertellen je eerlijk wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën. Hiermee kan je een weloverwogen besluit nemen. Een badkamer vernieuw je immers niet ieder jaar, juist daarom vinden wij het van belang dat je kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen. We denken altijd in mogelijkheden, nooit in beperkingen. Wij garanderen je het beste resultaat voor jouw nieuwe badkamer.

Kijk op onze sociale media-kanalen om een indruk te krijgen wat wij je kunnen bieden en om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer, douche of toilet.  

Wij zien je graag in onze showroom om nog meer inspiratie op te doen. Neem zeker ook een kijkje op onze aanbiedingen-pagina. De hoogste kwaliteit sanitair, tegels, meubelen, spiegels, enz. tegen de laagste prijs!

Creëer thuis jouw droom
Geluk zit in elk detail . . . 

bottom of page